canada goose outlet store online canada goose outlet store online Windows-8.1-Enterprise-key Windows-8.1-Enterprise-key-2 Windows-7-Home-Basic-Key
Grupparrangemang
Här är några förslag på grupparrangemang i Östersund du inte får missa.
Konst & Designvandring

Konst & Designvandringen i Östersund är en stadsvandring bland offentlig konst i centrala Östersund. Under vandringen berättas det om välkända, men också mindre kända verk av konstnärer från olika epoker i stadens historia.

Antal: Max 15 deltagare/guide

Tidsåtgång: 2 timmar

Julvandring

Varför firar vi jul och vem är egentligen tomten? Hur gick det till när Jenny Nyström började teckna jultomtar och varför doppade man i grytan? Om jultraditioner förr och nu under en vandring genom Östersunds gator och gränder. Passa på att julvandra innan julbordet för att få både aptit och julstämning!

En perfekt aktivitet för grupper och företag.

Matvandring

Följ med på en guidad stadsvandring med inslag av mat & historia. För att öka kännedomen om länets matkultur , visa vår historia, vårt dagliga arbete och peka ut framtiden där allt från bonden till krögaren, kulturen och våra barn får ta plats. Denna guidning gör endast på svenska.

Stadsvandra med guide

En auktoriserad Östersundsguide tar oss med på en spännande promenad i centrala Östersund. Guiden berättar historien bakom de hus och byggnader ni möter, och om intressanta personligheter som levt och verkat i staden förr.

 Klappa älgar

Följ med en guide som ombord på bussen guidar er mot Moose Garden i Orrviken ca 25 minuters bussresa från centrala Östersund. Väl på plats får vi träffa älgarna och får berättelsen om idén bakom anläggningen och älgarnas personligheter – är älgarna på humör går vi in och klappar dem. I turen ingår kaffe och bulle.

Antal: Minimum 15 personer. Dock max 49 deltagare/guide och buss

Tidsåtgång: 3 timmar inkl. resa t.o.r
Årstid: Helår
Pris: 420 kr/person inkl. moms

Guidad rundtur Östersund & Frösön

En auktoriserad Östersundsguide möter upp för en behaglig rundtur med buss runt Östersund och Frösön. Under turen får ni uppleva det moderna Östersund och får även en inblick i stadens historia. Turen går ut på natursköna och historiskt intressanta Frösön med möjligheter till stopp vid bl.a. Sommarhagen och Frösö kyrka.

Antal: Max 49 deltagare/guide och buss
Tidsåtgång: 2 timmar
Årstid: Året runt
Pris: 260kr/person (minimum 4300kr/grupp)
Tillägg enligt offert under vinter samt kvällar och helger.

Priserna är inklusive moms

 

För bokning och offerter kring grupparrangemang kontakta:
Jessica Thylin
Telefon: +46 (0)63 701 17 01
E-post: jessica.thylin@visitostersund.se