In English »

Aktiviteter

Östersund har mycket att erbjuda för både stora och små. Njut av härliga promenader på en av våra föreslagna vandringsstigar, gör ett fikastopp på något av Östersunds caféer. Nationalmuseum Jamtli bjuder på en utställning av nordisk konst kring sekelskiftet och på museet kan man ta rutschkanan genom Storsjöodjuret och sedan uppleva ett underjordiskt landskap. För de med spring i benen passar en dag på Bowlinghallen, Djungelhuset eller Multi Challenge nöjescenter. Det finns också flera vackra öar i Storsjön – Jämtlands egna skärgård. Kika här för mer tips på vad du kan hitta på under din vistelse i Östersund.

Sommar i Östersund

Här är vackert!
Boka dina sommardagar i Östersund – här bubblar det av aktiviteter och evenemang.

Upplev Jamtli, besök Teknikland eller bada på Storsjöbadet. Varför inte ta en sväng på cykeln, åk wakeboard och sen slappa i hängmattor i Surfbukten eller anmäl dig till ett av sommarens löp- eller cykellopp.

»

Vinterdagar i Östersund

Välkommen till vackra vinterdagar i Östersund. Här kan du slalom och åka längdskidåkning nära stadens centrum, åka skridskoåkning eller umgås en hel dag i Vinterparken.
Prova på skidskytte på National Swedish Biathlon Arena.
Upplev utebad på vinterbadet, upplevelsen är enastående. Föreställ dig kombinationen av en varm bastu och en ångande badtunna med himmelens valv över huvudet, Frösön och sjön Storsjön som bakgrund.

Här finns fler tips om vad du kan göra under din vistelse i Östersund.

 

 

 

»