In English »

Bra att veta inför din semester i Östersund 2020

Då regeringen, på inrådan av Folkhälsomyndigheten, tillsvidare stoppat alla allmänna sammankomster med fler än 50 personer för att minska smittspridning av covid-19 (coronavisrus), påverkas förutom många evenemang, även fler besöksmål i Östersund.

Detta gör att årets semestersommar blir lite annorlunda och det är viktigt att du informerar dig kring hur du kan semestra på ett ansvarsfullt sätt, både för dig själv och gentemot andra. Följ alltid myndigheternas rekommendationer för resande för att minska smittspridning.

Här kan du läsa mer om hur du semestrar på ett ansvarsfullt sätt i sommar krisinformation.se

För mer information kring hur vi alla kan minska smittspridning, läs mer på ostersund.se 

För mer information kring coronaviruset covid-19 hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten 

Glöm inte att Östersund har mycket att erbjuda under semestern. Många insatser görs för att se till att du som får resa, fortsatt ska kunna uppleva och upptäcka Östersunds sevärdheter. Men det är alltid bra att informera sig om förändrade öppettider och ändrad förhållningssätt bland våra besöksmål och evenemang.

Välkommen till Östersund, håll avstånd och visa hänsyn till dina medmänniskor.

Evenemang

Vissa evenemang ställs in och flera flyttas fram, en del datum inte bestämda ännu. Följ gärna respektive anläggnings eller arrangörs Facebooksida eller hemsida för aktuell uppdatering. Information kring vad som gäller för inställda event samt ev. återbetalning av biljetter sker direkt hos huvudarrangören eller biljettsidor t ex

Flyttade och inställda evenemang se länkar nedan

Biljettsystem
Ticketmaster ticketmaster.se/corona
Nortic: https://www.nortic.se/hjalpcenter
https://www.tickster.com/sv/start

 

Läs mer om regeringens beslut här