Meny
Karta Östersund med omnejd
Boende utanför Östersund

Välkommen till Östersund & Skidskytte VM 2019. Nedan hittar du förslag på boenden en bit utanför Östersund. Sidan kommer uppdateras kontinuerligt.

Bo på Lantgård
Åsa och Håkan Jordbruk
Boende Bo i Gammalstuga i Pigkammaren och Drängstugan från början av 1800-talet.   Här finns ett levande lantbruk med robotmjölkning, Bagarstuga, nära till bad, golf, vandringsled, galleri, café, skidspår, spark och skoter. 10 km utanför Östersund.

 

Krokomsvikens Camping
Boende i stugor, ca 2 mil från Östersund

 

Månsåsens Bygdegård
Månsåsen ligger efter väg 321, väster om Storsjön i Jämtland, nära Östersund och Bydalsfjällen. Månsgården är ett byggnadsminne och består av ett tiotal byggnader. Vi bor själva på nedervåningen i ”Storstugan” och hyr ut lägenhet eller rum på andra våningen, antingen som Bed & Breakfast eller som vandrarhem med självhushåll.

 

Dentas Hotell 
Dentas hotell ligger längs E 45 i centrala Hoting, ca 15 mil norr om Östersund. Den känsla man vill förmedla är att du som gäst ska känna ”Här är du borta – fast känslan är att Du är hemma”

 

Hotell Nordica
Hotell Nordica ligger i Strömsund, ca 10 mil norr om Östersund.

 

Visit Åre

Åre ligger i Åre Kommun, ca 10 mil väster om Östersund

 

Big River Camp

Big River Camp ligger ca 10 mil norr om Östersund. Här finns ett nybyggt hotell, stugor och campingmöjligheter.

 

Camp Viking

Campingen ligger i Gällö, ca: 45km öster från Östersund. Här finns campingstugor, elstolpar, nya större stugor med plats för 36-40 personer och bistro med pub.

Camp Route 45

Camping, ca: 60km från Östersund mot Strömsund. 10 st 4-bäddars stugor, 2 st 2- bädds stugor, alla stugor har kylskåp och kokplatta, fullt utrustade. Servicebyggnad.

Klockars i Hällesjö

Vackert boende med hög standard i östra Jämtlands vackra natur. Byn ligger naturskönt i Bräcke kommun, på gränsen till Ragunda kommun i östra Jämtland. 10 mil till Östersund, Sundsvall och Sollefteå.

Camp Dannevall

Camp Dannevall ligger mitt i Sverige och är en idealisk utgångspunkt för dig som drömmer om en naturnära semester. Lodgen ligger 30 km från Jämtlands regionstad Östersund och är den perfekta platsen för alla som uppskattar att åka hundspann, ta en tur på skidorna, fiska, jaga, paddla kanot, åka på skotersafari, vandra, klättra och mycket mer.