fbpx
In English »

Musik & Konsert

Ale Möller & Bruce Molsky, Birka Folkhögskola

Ale Möller & Bruce Molsky + Lokal support: John Edwin. Ale Möller och Bruce Molsky drivs båda av en nyfikenhet och vilja att ständigt utveckla sin musik. Två briljanta solister som tidigare har spelat tillsammans i olika konstellationer och under maj månad 2024 turnerar de tillsammans i Sverige och Norge. Dessa två musikanter kommer att bjuda på både spelglädje och fantastiska låtar i nya arrangemang under den här turnén!

Som inledning på konserten får vi dessutom se och höra ett musikaliskt soloframträdande med musikern och flatfoot-dansaren Peter Danielsson och dennes alias John Edwin. Peter kommer ifrån Målilla i Småland men bor numera i Jämtland och han kommer bjuda på amerikansk folkmusik från olika epoker – bluegrass, oldtime och countrymusik, som framförs på banjo, akustisk gitarr och fiol, kryddad med flatfootdancing på uppbackad plywoodskiva och sång på klingande småländska.

Plats: Birka Folkhögskola, Ås

PRIS
Ordinarie: 250 kr
Medlem: 220 kr
Student / Under 26: 120 kr
Student / Under 26 Medlem: 100 kr

BARN UNDER 13 ÅR GÅR GRATIS!

Biljetter via Tickster.com och Destina tion Östersund Turistcenter

TILLGÄNGLIGHET: Entré och toalett anpassad till personer med funktionsvariation finns och det finns även en ramp inne i aulan. 

Konserten presenteras med stöd från Krokoms kommun, Kulturrådet och Region Jämtland/Härjedalen. I samarbete med Birka Folkhögskola, Studieförbundet Bilda, TeloGott, Hotel Emma och MTA Production.

Gå tillbaka

Fakta:

Östersund
13 maj 2024
19:30
Arrangör: Klubb SAM

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

26 juli - 28 juli 2024
09 augusti - 11 augusti 2024
27 september 2024
Visa alla evenemang »