In English »

Jul & Högtider / Musik & Konsert

Anna-Lottas jul 2023

Anna-Lotta Larsson gör sin 29:e julturné tillsammans med pianisten Fredrik Hermansson

I år ger sig Anna-Lotta Larsson ut på sin 29:e julturné́. Hon besöker sex städer tillsammans med pianisten Fredrik Hermansson och lokala körer. Lördag 9 december kommer de till Pingstkyrkan i Östersund och spelar tillsammans med dirigenterna Tove Thofelt och Anna Tirén, Petra Einarsson och Inga-Lena Eriksson samt körerna Rådhuskören, Brunflokören, Lits Hembygdskör och Häggensåskören.

Anna-Lotta Larsson är för många ett känt ansikte. Hon har dykt upp i många olika sammanhang i tv, på teaterscenen och otaliga skivinspelningar. Anna-Lottas samarbeten med lokala körer i juletid har för många blivit en tradition. I år är den eminente pianisten Fredrik Hermansson med på turnén.

Pianisten Fredrik Hermansson är en musikalisk mångsysslare som har rört sig inom en mängd olika genrer. Han har turnerat med bl.a. Zara Larsson, Rikard Wolf, Tomas Andersson Wij, Ane Brun, Henrik Dorsin, Sarah Riedel, Lustans Lakejer och många andra. Fredrik har även varit verksam som kapellmästare eller musiker på Stockholms Stadsteater, Dramaten och Scalateatern. Fredrik utgör även ena hälften av jazzduon Sollinger/Hermansson och är medlem i Klezmerorkestern Sternfall.

Pris: Ord. 350 kr, ungdom 13-18 år 250 kr

Förköp: www.nortic.se och över disk på Turistcenter, Storgatan 27.

Gå tillbaka

Fakta:

Pingstkyrkan
09 december 2023
19:00 - 20:20
Arrangör: Enmusa Music

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

Visa alla evenemang »