fbpx
In English »

Stand up & Humor

Den stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström

Den omåttligt hyllade och älskade programledaren och språkexperten Fredrik Lindström är just nu ute på Sverigeturné med sin nya show "Stora Dialektshowen – Av och med Fredrik Lindström". Unikt med showen är det specialskrivna materialet för varje ort som Fredrik och hans sidekick Helena Lindegren besöker.

I showen dissekeras frågor som varför dialekter finns, varför de låter som de låter och allt däremellan. Showen regisserades av Emma Peters och hade premiär i Falun i mars 2024.

I "Stora Dialektshowen" får publiken på ett underhållande sätt fördjupa sig i våra svenska dialekter. Det är en rolig, sketchig och faktabaserad show där publiken får en genomgång i de stora frågorna men också grotta ner sig i sina egna dialekter. Gnäller de verkligen i Västerås och är göteborgare så himla glada? Varför pratar en del människor mer dialekt när de blir arga eller när de har sex? Vilken är landets mest obegripliga dialekt? Med sig på scen har han skådespelerskan Helena Lindegren, en sidekick som hjälper Fredrik att visualisera och illustrera showen.


Pris: 650 kr
Biljetter via Ticketmaster.se

 

Gå tillbaka

Fakta:

Best Western Hotel Gamla Teatern
05 februari 2025
17:00
Arrangör: Kahlo