fbpx
In English »

Musik & Konsert

Mor dansar

Musik av Allan Edwall i avskalad och vackert poetisk tappning, med den originella sättningen viola da gamba, kontrabas och sång. Musik i gränslandet mellan folkmusik, barockmusik och jazz med en ypperligt lyhörd, inkännande och samspelt trio.

I en unik sättning på viola da gamba, kontrabas och sång tar den uppmärksammade och rosade trion Mor Dansar avstamp ur jazz, barock och folklig musiktradition i sitt möte med Allan Edwalls musik och texter. Lyssnaren omsluts av strängar och ord som berättar om livets stora och små funderingar. En hyllning till den tidlösa genialitet och komiska träffsäkerhet som finns i multikonstnären och kulturprofilen Allan Edwalls låtskatt.

Allan Edwall fyller 100 år i år och i samband med det, släpper nu Mor Dansar under våren sin andra skiva, som fått titeln ”Brist på Vett”! Debutskivan ”Rent på Tok” (Krumelur Records) kom ut 2021 och har blivit rosad av en anmärkningsvärd bred publik i alla åldrar. Den blev direkt utvald till Skivorna som gjorde Lira-året 2021 där den vann i kategorin Årets vistolkningar.

PRIS
Ordinarie: 180 kr
Medlem: 150 kr
Student / Under 26: 100 kr
Student / Under 26 Medlem: 80 kr

OBS! BARN UNDER 13 ÅR HAR FRI ENTRÉ!

Biljetter via Tickster.com och Destination Östersund, Turistcenter

TILLGÄNGLIGHET: Entré samt toalett anpassad till personer med funktionsvariation finns.

Konserten presenteras med stöd av Region J/H, Kulturrådet och Östersunds kommun, i samarbete med Norra Station, Studieförbundet Bilda och TeloGott

Gå tillbaka

Fakta:

Norra Station Cafe
21 april 2024
18:00
Arrangör: Klubb SAM

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

26 juli - 28 juli 2024
09 augusti - 11 augusti 2024
18 maj - 19 maj 2024
Visa alla evenemang »