fbpx
In English »

Övriga evenemang

Stuck on – christopher paul stelling

Christopher Paul Stelling kommer till Östersund! Han har faktiskt varit här en gång förut, 2017, då med ett litet band. Denna gång kommer han som soloartist med en turné som är väldigt intim och stark. Med sig i bagaget har han en uppslitande tid i livet som rent musikaliskt utmynnat i hans sjunde album, den mycket personliga dubbeln " Forgotten But Not Gone & Few And Far Between. En uppgörelse med en tuff tid och det är också därför han väljer att turnera själv denna gång, för att naket, ärligt och själv ta sig an publiken med dessa sånger.

Tillsammans med material från hans sex tidigare album har karln en låtskatt som är enorm. Tusentals konserter har dessutom skapat en stark scenpersona och sen rösten.. Christopher skriver otroligt starka låtar med melodier och personliga texter som tar ett grepp om dig, det tillsammans med hans starka personlighet och hans virtuosa gitarrspel och en unik röst tar över vilket rum som helst.

Tänk dig en mix av Ben Harper och 16 Horsepower, då har du som är obekant med hans musik en uppfattning om hur det kan låta.
Ben Harper kallar honom för en musikalisk soulmate och amerikansk press har beskrivit honom som en punkig Leadbelly.

Jazzköket öppnar 18:00, ingen bordsbokning, ingen sittande middag, bar och ståplatser är det som gäller, restaurangen har inte öppet som vanligt alltså, frågor om mat osv tar ni direkt med dem.

Pris: 230 kr
Biljetter via Billetto.se 

Gå tillbaka

Fakta:

Jazzköket
15 september 2024
19:00
Arrangör: Stuck On - Live

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

Visa alla evenemang »