fbpx
In English »

Musik & Konsert

Stuck On – Division 7

Ett av landets mest hyllade indierockband ger sig ut på höstturné med sitt nya album " Hundhuvudet " i bagaget, precis som det första har det hyllats unisont av recensenterna som " det som indie-Sverige" behöver just nu!

Deras spelningar brukar beskrivas som kulmen på en kokande hemmafest där stereon går varm, eller ett evangelium om livets toppar och dalar där distade gitarrer och gnistrande synthar möter dansande saxofoner och euforiska trumpeter i en vemodig indienerv. Bandet har jämförts med artister som Florence Valentin och Jakob Hellman, någon beskrev det " som om Ted Gärdestad gjorde skränig indiepop".

Division 7 har lyckats med det som andra band bara drömmer om. Utan vare sig draghjälp från ett stort skivbolag eller exponering i etablerade musikmedier har bandet fångat en betydande lyssnarskara i Sverige som bara fortsätter att växa. Division 7 har beskrivits som ”stora i smala kretsar” men har sedan debutalbumet ”Paradis Garage” börjat ta klivet mot att bli något mycket större än så.

Sedan debutsingeln ”Inte hur du rör dig” släpptes 2017 har Division 7 blivit något som liknar ett fotbollslag med tillhörande supportrar. Fans reser över hela Sverige för att se spelningar med ”Divisionen”. Bandets spelningar har på bara några år gått från stökiga hemmafester till fulla, kokande konsertlokaler upp och ner längs E4:an. Bland deras senaste spelningar kan noteras slutsålda kvällar på Nalen klubb och Bar Brooklyn i Stockholm, Skeppet och Pustervik i Göteborg, Plan B i Malmö samt huvudakt på den första upplagan av Gott Snack Festival.

Division 7 är en unik företeelse som både kritiker och lyssnare gång på gång bevisar att det inte längre går att värja sig mot.

Pris: 250 kr
Biljetter via Billetto.se 

Gå tillbaka

Fakta:

Jazzköket
24 oktober 2024
19:00
Arrangör: Stuck On - Live

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

09 augusti - 11 augusti 2024
26 juli - 28 juli 2024
Visa alla evenemang »