fbpx
In English »

Musik & Konsert

TINA – THE SHOW med LaGaylia Frazier

Den ultimata hyllningen till Tina Turner I hyllningsföreställningen Tina – The Show, med sångerskan och artisten LaGaylia Frazier!

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personlig favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har hon ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac. 

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson – En av showens producenter.

Pris: 595 kr

Biljetter via Tickster.com 

Gå tillbaka

Fakta:

Storsjöteatern
02 november 2024
18:00
Arrangör: MT LIVE

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

26 juli - 28 juli 2024
09 augusti - 11 augusti 2024
27 september 2024
Visa alla evenemang »