In English »

Motor / Övriga evenemang

Trippelskoterträff – Svartsjöarna

Välkommen på stor rolig trippelskoterträff på mellersta Svartsjön Annersia 1,5 mil söder om Östersund. Ifjol kom 250 skotrar och 110 st av dessa var tripplar, några med 4 cylindrar. Hoppas vi kan bräcka 300 gränsen i år. Vi kommer även denna gång ha en racerbana som vi sladdar om man vill åka ikapp med annan maskin allt på egen risk och ej officiellt race utan bara på skoj.

Tjärnänge våffelstuga säljer fika. Öppet ifrån kl 11. Årets tema är 80-90 tals kläder som vanligt. Vi kommer spela musik, vi kommer gasa och vi kommer skratta.

Trippelskoterar har ofta tufft utseende och 3 cylindrar, de låter högt och de går fort. Men Alla är Välkomna på denna träffen, gamskotrar som ungdomsskotrar, skidfolk eller sparkstöttingssfolk. Träffen är för alla som vill titta på skotrar, utklädda människor eller bara vill köpa en hamburgare.

Väl mött på stor rolig trippelskoterträff 2024 på Svartsjöarna. Och kom ihåg och klä dig färgstark, rosa neon, mintgrön, pastellfärg i nyllet eller jeansjacka och tidsenligt. Retrokläder 4 life.

Gå tillbaka

Fakta:

Svartsjoarna
23 mars 2024
Gratis
11:00
Arrangör: Tjärnänge våffelstuga

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

21 juni - 22 juni 2024
Visa alla evenemang »