In English »

Dela ditt bästa Östersundsminne

Tävla om fina priser !

Tagga dina bästa bilder av Östersund. Vi vill gärna se ditt bästa sommarminne från Östersund, leta i ditt instagram flöde efter ett fotominne från Östersund.

Var med i sommarens bildtävling på Instagram och ta chansen att – vinna Östersundssouvenirer och presentkort som gäller i Östersunds butiker och restauranger (du väljer själv när presentkortet ska aktiveras).

En vinnare utses varje vecka under perioden 6 juli – 16 augusti. Vinnarbilden publiceras på VisitÖstersunds Instagram och Facebook. I slutet av sommaren korar vi en slutvinnare av veckovinnarna. Vi kontaktar varje veckas vinnare via Instagram och vill då ha en mejladress av dig som kontaktuppgift.

Vi utser även “Sommarens Östersundsbild” som vinner en weekend (två övernattningar i dubbelrum) i Östersund under 2021.

Så funkar tävlingen:

Leta rätt på en gammal Östersundsbild som du tagit med din mobil/kamera & tagga bilden med #hjartaostersund
Posta på Instagram varje vecka men senast den 16 augusti. Vill du inte posta bilden i flödet? Skicka bilderna i ett meddelande till mailadress: info@visitostersund.se

Följ oss på @visitostersund

Genom att delta i tävlingen intygar du att du äger rätten till bilden. Om du har personer på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innebär att personen på bilden måste ha gett sitt samtycke. För foton på minderåriga krävs målsmans godkännande.
Vinnare utses av en jury bestående av personal från Destination Östersund. Vårt beslut kan inte överklagas.

Bilderna kommer att delas av oss på Destination Östersund och kom ihåg att du behöver ha en öppen profil för att kunna delta i tävlingen. Vi ser fram emot att se ditt bidrag. Lycka till!

OBS Priset kan inte ändras eller bytas mot kontanter.