Jazzköket
Lokal och ekologisk "soul food"
Jazzköket jobbar med säsongsbaserade, närodlade, närproducerade, råvaror där gräsbetande boskap och linfångad fisk kommer från vår gastronomiska region – Jämtland, Härjedalen, Ångermanland och Trøndelag. Tillsammans med Saluhallen så tar man tillvara på hela djuret, från kött till ben och därav är menyerna under ständig förändring.
I baren finner du ett urval av ekologiskt, krav, svenskt och lokalt från lokala ölbryggare, svenska spritbrännare och internationella medvetna vinmakare med grymma naturliga viner.
Musik och kultur på scenen, skönt häng i Lagerbaren och på innergården sommartid. Rekommenderad av White Guide
Faciliteter:
-
Restaurang
-
Musik & Kultur
-
Bar
-
Uteservering
Avstånd:
Östersund Centrum: 0 kmÅre Östersund Airport: 10 km
Östersund Centralstation: 1 km