Meny
Östersunds FK - Arsenal

15 februari ÖFK – Arsenal
Kickoff 19.00, Jämtkraft Arena

 Ta bussen till arenan: Busslinje 14 avgår från busstorget till Jämtkraft Arena: 
60 minuter och 40 minuter före matchstart.
Busslinje 14 tar dig även tillbaka och avgår från Jämtkraft Arena till busstorget:
20 minuter och 40 minuter efter matchen är slutspelad.
Bussresan är gratis då Ica Maxi bjuder på resan till ÖFK:s alla hemmamatcher i Allsvenskan och Europa League!

ÖFK – Arsenal – storbildsskärm på Stortorget
URBAN Snowpark Powered by Reaxcer är öppen från kl 11.00 och visning av matchen mellan ÖFK och Arsenal startar kl 19.00.
18.00 Pre-game event startar
Eventet är alkoholfritt, och av säkerhetsskäl får du inte ta med dig vapen, glasflaskor, saxar, eller andra vassa föremål.
19.00 Matchstart
Ta gärna med en campingstol eller sittunderlag. Ett antal sittplatser kommer iordningställas men kan inte garanteras åt alla.
Om Stortorget blir så välbesökt som hoppats så kan besökarna även på plats bli ombedda att stå upp så att alla får plats.
Storsjöteaterns lobby är öppen för allmänheten, här finns bar & restaurang öppen och alla gäster på Stortorget får använda Storsjöteaterns toaletter. Kom ihåg att klä dig varmt och ta gärna med en filt och något varm (alkoholfritt) att dricka.

Kika gärna på ÖFK:s tips för kvällens klädkod

 

Succé i Europafotbollen
Östersunds FK:s fotbollsframgångar fortsätter. Den internationellt uppmärksammade satsningen för spelare och ledare på schemalagda kulturaktiviteter såsom dans, sång och konst, följs även av sportsliga framgångar. Efter att ha klättrat genom serierna så nådde laget allsvenskt spel 2016. Det allsvenska kontraktet säkrades utan problem och följdes av en vinter med spel i Svenska Cupen.  Efter en minnesvärd cupfinal på Jämtkraft Arena i aprilsnö mot IFK Norrköping stod ÖFK sensationellt som segrare och bärgade klubbens första nationella titel.

Cupvinsten innebar en möjlighet att få kvala till Europa League och efter bragdartade insatser mot storlag som turkiska Galatasaray och grekiska PAOK så lyckades laget nå gruppspelet. Östersunds FK är, i skrivande stund, efter halva gruppspelet fortfarande utan förlust och toppar gruppen där även Atletico Bilbao, Hertha Berlin och ukrainska Zorja Luhansk spelar. Grunden är lagd för ett sensationellt avancemang till slutspelet i februari 2018.
ÖFK-Arsenal – information kring biljetter

Vinterfotboll i Jämtland blir det under alla omständigheter då ÖFK spelar gruppspel i Svenska Cupen redan i februari-mars, medan Allsvenskan förväntas starta i månadsskiftet mars-april.

 

Spelschema 2018

Europa League

Februari 15, kickoff 19:00 Östersunds FK-Arsenal FC, Jämtkraft Arena

Februari 22, kickoff 21:05 Arsenal FC-Östersunds FK, Emirates Stadium

Svenska Cupen

Februari 9, kickoff  19:00 Östersunds FK-Trelleborgs FF, Jämtkraft Arena

Mars 3, kickoff 14:00 Östersunds FK-Kalmar FF, Jämtkraft Arena

Allsvenskan

April 1, kickoff 17:30 Östersunds FK-Djurgårdens IF

April 15, kickoff 17:30 Östersunds FK-IFK Göteborg

 

Matcher på Jämtkraft Arena