In English »

Scandic Östersund Syd

Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.

Östersund är en charmig stad med ett brett utbud av attraktioner. Njut av utsikten från Frösö kyrka eller besök Frösö zoo sommartid. Stan är omgiven av vacker natur med gott om fritidsaktiviteter, både sommar och vinter. Skidbackar, skidspår, skridskoåkning på vintern, på somrarna lever staden upp med musikfestival och ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker. Hotellet har ett lekrum för barnen.

Rummen
Rummen är 20 m2 stora och har trägolv och badrum med badkar och/eller dusch. Alla rum är utrustade med hårtork, strykjärn och strykbräda samt trådlös Internetuppkoppling och TV. Rummen är rökfria.

Mat & Dryck
I den ljusa och fräscha restaurangen kan du beställa från À la carte-menyn, med ett urval av allt från lokala rätter till Scandic klassiker. Mån-tors erbjuds även middagsbuffé. När vädret tillåter öppnas en uteservering. Barnen har en egen meny, skapad av Jamie Oliver. Lobbybaren har öppet dygnet runt och serverar en lättare barmeny med sallader, smörgåsar och kalla/varma drycker.

Relax
Hotellet har ett välutrustat gym och relaxrum med bastu. Du kan låna gåstavar och det är nära till ett äventyrsbad.

Faciliteter:

  • Gratis parkering
  • Gym
  • Husdjur tillåtna

Avstånd:

Östersunds Centrum: 3 km
Åre Östersund Airport: 12 km
Östersund Centralstation: 2 km

Kontakt:

Krondikesvägen 97, Östersund
Tel. bokning: +46 63-685 86 00
Tel. reception: +46 63-685 86 00