Meny

Upplev Östersund i vinter...

En dag med familjen

Gå på djupet och börja dagen på Storsjöbadets äventyrsbad

Färdigbadade och belåtna, köp med lunch och gå ner till Vinterparken vid Storsjöns strand. Grillarna är tända och solstrålarna står utställda på isen. Passa på att åka skridskor, utrustning finns att hyra i Vinterparken, lek i snöborgen eller utmana varandra på slackline. Promenera sedan vidare till Jamtli för minst en tur genom Storsjöodjurets mage ner till de underjordiska uställningarna.

En eftermiddag i goda vänners lag

Slink in på Norra Station, gamla vackra lokaler i ny tappning med extra allt.

Njut doften av nyrostat kaffe ifrån Östersunds kafferosteri (du kan se genom en glasruta hur rostningen går till), fika, ät lunch på Café Norra Station eller bara häng en stund i Orangeriet, stans nyaste mötesplats. På vägen därifrån, stanna till på Drejeriet Economusée eller gå in på Gaupa och kika på jämtländskt hantverk. Fortsätt sedan till Frösön för ett besök på Frösö Handtryck där du kan se tryckarna in action. Sedan dags att ladda om för en rafflande paddelturnering på PDL Center som bara ligger bara en kort promenad därifrån. Racketar kan du hyra på plats. Avsluta med en avslappnande stund på Frösö Park SPA, 1200 kvm ren njutning.

En kväll med din ögonsten

Inled med en stunds kultur i combo med gott vin.

galleri Mono City visas briljant fotokonst. I samma lokaler huserar Vinbaren Wine Not, ta chansen att njuta finvin på glas. Strosa sedan vidare till Jazzköket för en lokal och fenomenal middag. Jazzkorv på fingris eller en fyrarättersmeny? Allt är möjligt när köket får feeling. Avsluta med en klassisk cocktail på nya Magazinet Bar.