In English »

Alina

Vi finns här för dig - oavsett om du kommer till oss för att du behöver hjälp eller bara vill orientera dig i senaste händelserna i datorvärlden så är du välkommen!

Mitt i Östersund så hittar hittar du Alina, en modern välsorterad datorbutik med dig i fokus. Vårt sortiment avspeglar de senaste trenderna och den modernaste tekniken på marknaden till bra pris. Vi har både bärbara och stationära datorer och i butiken har vi många modeller uppställda så att man kan känna och klämma lite på det mesta. Vi kan hjälpa dig välja rätt dator och rätt tillbehör. Vi har stort sortiment av tillbehör som mus/tangentbord och skrivare.

Vill du bygga en helt egen dator så har du hamnat rätt. Vi har har lång erfarenhet av datorbyggen både för hemmabruk, till den kräsnaste gamern, och de kraftigaste workstation datorerna. Här kan du välja komponenterna helt själv eller få råd av våra duktiga säljare. Vi bygger och installerar den gärna om du hellre vill det.

När det kommer till nätverk så har vi ett brett sortiment. Behöver du ett nätverk för bara 1 person eller till ett helt företag så har vi det mesta för att täcka upp dagens behov av uppkoppling.

Service

I vår butik har vi även en toppmodern verkstad där vi lagar både datorer och mobiler, allt från byte av trasiga komponenter till lödning av ytmonterade komponenter på kretskort och sanering av vattenskadad elektronik. Våra duktiga tekniker kan det mesta inom reparation. Vi utför även ominstallationer av datorer och installationer av alla mjukvaror du kan tänkas behöva. Krångliga e post konfigurationer är ingen match för oss.

Vi hjälper även med installationer, skrivare och nätverk hemma hos dig. Tack vare RUT så får du idag göra avdrag för till exempel installation av dator, skrivare och nätverk. Är du osäker på vad som gäller, så hör av dig till oss så berättar vi vad du har för möjligheter att använda våra tjänster med RUT.

Reparationer av mobiler och surfplattor växer explosionsartat och Alina har kunskap och verktyg att reparera nästan alla fel som kan bli på en modern enhet inklusive vattenskador.

Kontakta oss eller kom in till vår butik för att få veta mer.

Faciliteter:

  • Tar emot citykortet
  • Shopping via sociala medier
  • Webbshop

Avstånd:

Östersunds Centrum: 0
Åre Östersund Airport: 10 km
Östersund Centralstation: 1 km

Kontakt:

Storgatan 32, Östersund
Tel. bokning: 063 13 00 01
Hemsida: alina.se