In English »

Golf i Östersund

Spela golf på semestern i Östersund! Östersund med omnejd har några av Sveriges bästa och vackraste banor, belägna naturskönt vid sjöar, på öar och i lantlig miljö.

Till skillnad från i andra länder kräver de flesta klubbarna i Sverige inte medlemskap – det räcker med Green Fee avgiften. Många golfare bokar Tee Time via sina reseagenter men det brukar gå bra att boka direkt hos klubbarna. Det finns också smidiga golfpaket, som Ni finner under Erbjudanden på vår hemsida.

Här kommer fyra förslag på trevliga klubbar som är öppna för gäster.

 

Östersund Frösö Golfklubb  – en av Sveriges vackraste belägna banor. Här spelas golf dygnet runt under sommarens ljusaste del. På banan på Frösön erbjuds också en äventysbana för de minsta, en 9-håls Pay & Play bana, övningsområde, en välsorterad golfshop och restaurang med utsikt.
ofg.nu

 

Norderö Golfklubb – På Norderön hittar du den familjevänliga golfanläggningen med Pay and play, 18-håls golfbana och övningsbana. Här finns också möjlighet till att spela boule, frisbeegolf och hyra cykel.
norderonsgk.se

 

Storsjöbygdens golfklubb
Storjöbygdens golfbana ligger i vacker miljö och sträcker sig genom gammal odlingsmark och skogsområden. Flera bronsåldersgravar är bevarade utefter banan, som ligger mellan två sjöar Locknesjön och Storsjön. Här finns även en golfshop och restaurang.
sbgk.nu

 

Sandnäset golf
På Sandnäsets golfklubb finns i dagsläget 13 hål. Banan har vackra vyer över Storsjön och fjällen och ligger i naturskön miljö med kuperad skogs- och parkbana. Här finns också en driving-range och ett övningsområde. Restaurangen på Sandnäset erbjuder ala carte med bland annat Toast Skagen och ceasarsallad på menyn.
sandnasetgolf.se