fbpx
In English »

Golf i Östersund

Spela golf på semestern i Östersund! Östersund med omnejd har några av Sveriges bästa och vackraste banor, belägna naturskönt vid sjöar, på öar och i lantlig miljö.

Här listar vi fyra förslag på golf-klubbar

 

Östersund Frösö Golfklubb  – en av Sveriges vackraste belägna banor. Här spelas golf dygnet runt under sommarens ljusaste del. På banan på Frösön erbjuds också en äventyrsbana för de minsta, en 9-håls Pay & Play bana, övningsområde, en välsorterad golfshop och restaurang med utsikt.
ofg.nu

 

Norderö Golfklubb – På Norderön hittar du den familjevänliga golfanläggningen i naturskön miljö. Finns möjlighet att spela på Pay and play, 18-håls golfbana och övningsbana utan att behöva grönt kort. 18-hålsbanan använder sig av 9 banor men med olika tee placeringar. Här finns också möjlighet hyra cykel för en upptäckarrunda på Norderön.
norderonsgk.se

 

Storsjöbygdens golfklubb
Storjöbygdens golfbana ligger i vacker miljö och sträcker sig genom gammal odlingsmark och skogsområden. Flera bronsåldersgravar är bevarade utefter banan, som ligger mellan två sjöar Locknesjön och Storsjön. Här finns även en golfshop och restaurang.
sbgk.nu

 

Sandnäset golf
På Sandnäsets golfklubb finns möjlighet att spela 18 hål. Sandnäset har utökat banan med fler tee utslagsplatser.  Banan har vackra vyer över Storsjön och fjällen och ligger i naturskön miljö med kuperad skogs- och parkbana. Här finns också en driving-range och ett övningsområde. Restaurangen på Sandnäset erbjuder meny och sittplatser både inom- och utomhus.