fbpx
In English »

CityPlay

Cityplay är appen som belönar dig när du handlar lokalt och samlar ”stämpelkorten” i din mobil.
Butiker lägger in ”uppdrag” i appen exempelvis handla för 200 kronor tre gånger i kläd- butiken, och få 20% rabatt på hela nästa köp.

När uppdraget är utfört, finns din belöning i appen.

Frågor gällande presentkort via Cityplay vänligen maila: support@cityplay.se

 

 

Digitalt Presentkort

Gäller hos alla cityplay - anslutna

Det digitala presentkortet är den perfekta presenten till vänner, familj eller till anställda. Ett enkelt och miljövänligt sätt att ge en gåva som skänker glädje till både mottagare och den lokala handeln! Mottagaren väljer fritt hur presentkortet spenderas hos stadens alla handlare, restauranger och caféer.

Köp ditt digitala presentkort här!

 

Digitalt presentkort 

Presentkortet kommer som en värdekod som man löser in i Cityplay-appen och mottagaren kan därefter handla i alla Cityplay-anslutna butiker, restauranger, caféer och andra verksamheter som finns i staden. Vid beställning av det digitala presentkortet kommer en kod, instruktioner och en utskrivbar bild till mailen. Om beställaren inte har möjlighet att skriva ut värdekoden själv finns alternativet att hämta ett kort på något av stadens alla utlämningsställen.
Läs mer på Cityplay.se

Önskar du ett fysiskt presentkort? Kolla in Citykortet

Cityplay appen

Ladda ned och handla lokalt

Ladda ner Cityplay-appen, bli medlem och koppla din bank med ditt BankID. Sen är det bara att shoppa, fika, äta eller ta del av stadens alla nöjen som vanligt. Appen registrerar dina köp och belöningarna börjar trilla in från butikerna som har uppdrag i appen. I Cityplay-appen hittar du också butiksinformation, nyheter, öppettider och annat som kan vara bra att veta.
Cityplay kostar inget, så ladda ner den idag.

Ladda ner för Apple Här

Ladda ner för Android Här

Så här fungerar det

Anslutna verksamheter

För att se alla verksamheter som tar emot presentkorten går du in i appens meny under ”Presentkort/Gåvan” och klickar på ”Vilka butiker accepterar presentkortet?” och då kommer listan med alla verksamheter fram.

Fler verksamheter ansluter sig till appen för att ta emot presentkorten varje dag – håll dig uppdaterad för att hitta din favoritbutik!

Här hittar du listan på vilka som är anslutna!

Behöver du hjälp med din gåva / presentkort via Cityplay vänligen maila: support@cityplay.se