In English »

Fototävling - dela din bästa Östersundsbild

Dela dina bästa bilder av Östersund. Vissa gillar cykling, andra gillar shopping. Några ser fram emot våra uteserveringar, andra en solnedgångspicknick. Vi vill gärna se dina bästa sommarbilder från Östersund.

Var med i vår  bildtävling på Instagram och ta chansen att vinna Östersundssouvenirer och Citykort (värde 250 kr).

En vinnare utses varje vecka under perioden 6 juli – 16 augusti. Vinnarbilden publiceras på VisitÖstersunds Instagram och Facebook. I slutet av sommaren korar vi en slutvinnare av veckovinnarna. Vi kontaktar varje veckas vinnare via Instagram och vill då ha en hemadress av dig som kontaktuppgift, dit vi kan skicka ditt pris.

 

Så funkar tävlingen:

Ta en Östersundsbild med din mobil/kamera
Tagga bilden med #hjärtaöstersund #veckansbild
Posta på Instagram varje vecka men senast den 16 augusti
Följ oss på @visitostersund

Genom att delta i tävlingen intygar du att du äger rätten till bilden. Om du har personer på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innebär att personen på bilden måste ha gett sitt samtycke. För foton på minderåriga krävs målsmans godkännande.
Vinnare utses av en jury bestående av personal från Destination Östersund. Vårt beslut kan inte överklagas.

Bilderna kommer att delas av oss på Destination Östersund och kom ihåg att du behöver ha en öppen profil för att kunna delta i tävlingen. Vi ser fram emot att se ditt bidrag. Lycka till!

OBS Priset kan inte ändras eller bytas mot kontanter.