fbpx
In English »
  • Östersunds Squashförening

Östersunds Squashförening

Varmt välkomna till Östersunds Squashförening och världens roligaste racketsport!

Hos Östersunds Squashförening finns två banor som du bokar via webben och betalar online med kort. Dörrkoden får du sedan i bokningsbekräftelsen.

Det går att boka enstaka tider, men även teckna upp sig på stående tid via abonnemang samt köpa klippkort till förmånligt pris. Squash är klassad som avdragsgill friskvård.

Du kan köpa bollar, grepplinda, dricka och hyra racket på plats med Swish-betalning. Omklädningsrum med dusch finns (både dam- och herrum).

Östersunds Squashförening arrangerar även ligaspel och i dagsläget är det runt 20 spelare i fyra olika divisioner. Vill du anmäla dig eller bara läsa mer? Klicka dig i så fall vidare här

Under säsong bjuds det dessutom in till klubbkvällar, varje måndag 19-21. Då ses medlemmar i Östersunds Squashförening för att spela, umgås och ha kul tillsammans. Medlemskap i föreningen löses via MATCHi.se och kostar 200 kronor per kalenderår.

Är du nyfiken på att testa squash men till exempel är osäker på hur det faktiskt funkar? Eller saknar någon att spela med? Kontakta gärna föreningen så hjälper de dig gärna.

Faciliteter:

  • Racket-uthyrning
  • Bollar till försäljning
  • Omklädningsrum med dusch

Avstånd:

Östersund Centrum: 1,5 km
Åre Östersund Airport: 0,7 km
Östersund Centralstation : 12 km

Kontakt:

Storsjöstråket 15, Östersund
Tel. bokning: 070 755 50 75