fbpx
In English »

Utegym

Prova på ett av alla utegym som finns i Östersund och på Frösön! Här finns några tips på fina utegym-anläggningar.

Frösö Park erbjuder en inbjudande träningspark alldeles utanför hotellet. Ta dig an hinderbanan och du glömmer bort att du tränar, det är garanterat roligt som det låter.
Det finns även ett utmanande utegym med olika stationer precis intill hinderbanan. Efter träningen kan man fortsätta in till spaavdelningen och njuta av bad och avkoppling och det blir garanterat en härlig dag. Hinderbana och utegym är fritt att utnyttja. frosoparkhotel.se

Dalhemsparken Ungefär 1,5 km från Östersunds Centrum ligger ett av det nyaste tillskottet av utegym i Östersund alldeles intill Surfbukten. Bredvid Utegymmet ligger även en pumptrack med en helkul bana som alltid är öppen för stora och små, här kan du åka bräda, rollerblades, kickbike och cykel. Dalhemsparken

Aktivitetsstigen vid Tallbacken Upptäck några av militärens spår, här har det varit ett övningsområde under många år. Området ligger alldeles nedanför ICA Maxi vid stadsdelsnorr och innehar utegym, lekplats, grillplats, dirtbikebana för cykel och motionsspår.

Remonthagen ligger naturskönt omgivet av skog och grönområden. Det finns skid- och elljusspår direkt i anslutning till området och ett utegym som ligger på ängen.
Karta

Jamtli Gym Finns alldeles utanför Jamtli området med fokus på rörlighet. Här finns maskiner för bland annat rodd och axelpress samt en crosstrainer.
Även utrustat för dips och balansträning.
Karta

Fyrvalla intill polismyndighetens lokaler vid fyrvallavägen ligger ett nyutrustat utegym i grönområdet. Detta gym och Remonthagens gym ligger väldigt nära ÖSK´s löpspår.
Karta