In English »

Teater & Show

Shirley Valentine med Maria Lundqvist

Nu kommer ”Shirley Valentine”, i Maria Lundqvists geniala gestaltning tillbaka! Shirley Valentine är en hjärtskärande komedi om att våga utmana sina rädslor och slänga sig ut i livet på nytt. När vi möter henne har hennes barn flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig.

Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. Skall hon våga packa sin väska? Skall hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?

Våren 2024, den 15 April i Västerås, är det nypremiär för en av tidernas mest peppande och härliga feelgood-föreställningar. Ta med era vänner och familj till ”Shirley Valentine”, en gripande och underbart rolig pjäs, skriven av Willy Russel. Den flerfaldigt prisbelönta skådespelerskan Maria Lundqvist tar er varsamt och djärvt genom denna föreställning i rollen som Shirley Valentine, i en välkomponerad och snygg regi av Edward Af Sillén.

30 april kl 19.00-21.40, Storsjöteatern

Pris: 695 kr

Biljetter via Nortic.se

Gå tillbaka

Fakta:

Storsjöteatern
30 april 2024
19:00
Arrangör: Audere Vivere AB

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

29 juni - 07 juli 2024
12 mars - 13 mars 2024
Visa alla evenemang »