In English »

Festival & Mässa / Motor

The Great Electric Day

The Great Electric Day startades 2021 och blev snabbt en formidabel succé och mötesplats för energilösningar och transporter. Nu ”laddar” vi om för vårt tredje år på Stortorget i Östersund. Efter en vinter med rekordhöga energipriser och i en tid när frågor och möjligheter runt Sveriges omställning är större och viktigare än någonsin

  • Förutom att klämma och känna på produkter så finns elektriska bilar från de ledande tillverkarna på plats för provkörning, vilken bil passar dig bäst? Innan dagen är slut vet du!
  • Vilken typ av elavtal har du hos din leverantör, genomsnittspris eller timdebitering? Skillnaden kan vara stor på din elräkning. Träffa energileverantörer som finns på plats med nyttig information. 
  • Funderar du på att installera solpaneler och att börja producera egen sol-el? Elföretag finns på plats och berättar om alla möjligheter. 
  • Träffa företrädare för försäkringsbolag och se om du har rätt försäkringar om olyckan skulle vara framme, med din elbil, företaget, solpaneler eller huset. Under dagarna finns även möjlighet att delta på intressanta föredrag.

På Stortorget Juni 2024, datum ej klara.

Fri entré.

Gå tillbaka

Fakta:

Stortorget
21 juni - 22 juni 2024
Gratis
10:00
Telefon: Ring oss
Arrangör: Sir Winston Group

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR:

26 augusti - 01 september 2024
24 maj - 26 maj 2024
Visa alla evenemang »